foto

Mag-Avril

  • nar. 9.3.1899
    Marseille, Francie
  • zem. 4.11.1985 (86 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Ancre de miséricorde, L' (TV film)
1974 Nuits rouges
1973 Ah! Si mon moine voulait...
1972 Barbe-bleue (TV film)
Modrovous
1971 Si j'étais vous (TV film)
1969 Curé de village, Le (TV film)
Huguenot récalcitrant, Le (TV film)
La librairie du soleil (TV film)
1966 Caïd de Champignol, Le
Velký flám
1965 Gaspard des montagnes (TV film)
1964 Indes noires, Les (TV film)
Petit Claus et le grand Claus, Le (TV film)
1963 La Cuisine au beurre
Méfiez-vous, mesdames!
1962 La Poupée
Le monte-charge
Vincent Scotto (TV film)
1961 Imprevisto, L'
Laches vivent d'espoir, Les
Rebrousse-poil, Á
Traversée de la Loire, La
1960 Boulevard
Fortunat
Frangines, Les
Nábřeží úsvitu
1959 Pêcheur d'Islande
Četník z Champignolu
1958 Bídníci
Clara et les méchants
Les Vignes du Seigneur
Les Violents
1957 Le Chômeur de Clochemerle
Případ doktora Laurenta
Trois marins en bordée
1956 Les Promesses dangereuses
Zaza
1955 Printemps, l'automne et l'amour, Le
1954 Huis clos
1953 Le Petit Jacques
Une fille dans le soleil
1952 Agence matrimoniale
Drôle de noce
Forêt de l'adieu, La
Foyer perdu
Le Boulanger de Valorgue
Piédalu fait des miracles
Une fille sur la route
1951 Boîte de nuit
Demain nous divorçons
Dupont Barbès
Maria du bout du monde
Plus belle fille du monde, La
1950 Belle que voilà, La
Chéri
Envoi de fleurs
Gang des tractions-arrière, Le
La rue sans loi
Lady Paname
Ma pomme
Minne, l'ingénue libertine
Trois télégrammes
1949 Ces dames aux chapeaux verts
Deux amours
On ne triche pas avec la vie
Rendez-vous avec la chance
1948 Dernière chevauchée, La
Secret de Mayerling, Le
Sergil et le dictateur
Si ça peut vous faire plaisir
1947 Coeur de coq
Inspecteur Sergil
1941 Le Club des soupirants

TV seriály

1975 Homme sans visage, L' (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Paní z Monsoreau (TV seriál)
1970 Service des affaires classées, Le (TV seriál)
1967 Prunelle, La (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace