foto

Mijuki Óšima

  • nar. 13.1.1980 (40 let)
    Ótawara, prefektura Točigi, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fukusó no Fuku-čan
2011 Manzai gyangu
2009 Anmicu Hime 2
Goro's Bar (TV film)
2008 Gú gú datte neko de aru
Handsome Suit
2006 Žezelotebon

TV seriály

2013 Nageki no bidžo (TV seriál)
2011 Umareru (TV seriál)
2009 Meitantei no okite (TV seriál)
2006 Šimokita Sundays (TV seriál)

Dokumentární

2017 We Love Television?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky