foto

Bogusz Bilewski

  • nar. 25.9.1930
    Starachowice, Polsko
  • zem. 14.9.1995 (64 let)
    Vratislav, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Případ Pekosiňského
1989 Kramarz
Sceny nocne (TV film)
1988 Běsi
1987 Pierscien i róza
Smierc Johna L.
1985 Cesty pana Kaňky
Kartka z podrózy
1984 Tajemnica starego ogrodu
1983 Po stopách Bartka
1982 Karabiny
Slaná růže
1980 Kluk nebo holka?
Na wlasna prosbe
Árie pro siláka
1979 Otec královny
1978 Horizontální obraz krajiny
Koty to dranie (TV film)
Milioner
Wszyscy i nikt
1975 Grzech Antoniego Grudy
Urodziny Matyldy
Wieczne pretensje
1974 Janosik
Potopa
1973 Koperník
Lazaret neznámeho vojína
1972 Karanténa
Černá ovce
1971 Kardiogram
Modré pondělí
Prsten kněžny Anny
1970 Lokis. Rekopis profesora Wittembacha
Marie, Anna
1969 Pan Wolodyjowski
1968 Haslo Korn
1967 Gefrorenen Blitze, Die
Westerplatte
1965 Výstřel (TV film)
1964 Rukopis nalezený v Zaragoze
1963 Velké, větší, největší
1962 Hlas ze záhrobí
1961 Ostroznie, Yeti!
1960 Decyzja
1959 Rancho Texas
1958 Dwoje z wielkiej rzeki
Historia jednego mysliwca
1957 Król Maciuś I
Spotkania
Zimní soumrak
1955 Hodiny naděje

TV seriály

1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Kłusownik (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)
1975 Il lungo viaggio (TV seriál)
1973 Janosik (TV seriál)
Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1969 Przygody Pana Michala (TV seriál)
1965 Podziemny front (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace