foto

Jerzy Turek

  • nar. 17.1.1934
    Tchórzowa, Polsko
  • zem. 14.2.2010 (76 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ryś
1999 Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
1991 Rozmowy kontrolowane
Szwedzi w Warszawie
1990 Zlodziej (TV film)
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
1988 Goryl - czyli ostatnie zadanie (TV film)
I skrzypce przestaly grac
Není svatba jako svatba
Opowiesc Harleya
Pozegnanie cesarzy (TV film)
1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
1985 Dluznicy smierci
1983 Wierna rzeka
1981 Droga (TV film)
Maskot
Polonia restituta
1980 Kluk nebo holka?
1978 Koty to dranie (TV film)
1977 Palace Hotel
1976 Partita na instrument drewniany
1975 Awans
Mimořádně klidný člověk (TV film)
1974 Nie ma mocnych
1973 Kaprysy Lazarza (TV film)
1972 Podróz za jeden usmiech
1971 Milion za Laure
Modré pondělí
1970 Hydrozáhada (TV film)
Norimberský epilog
Prawdzie w oczy
S ohněm v srdci
1969 Rzeczpospolita babska
1967 Ja gore (TV film)
Paryż - Warszawa bez wizy
Prašť jako uhoď
1966 Kdo by cokoliv věděl
Niekochana
Pieklo i niebo
Zawsze w niedziele
1965 Piwo (TV film)
Záhada na ostrově
1964 Agnieszka 46
Gdzie jest general?
1963 Cena za lásku
Daleka jest droga
Žabec
1962 Tarpany
Zloto
1961 Duben
Lidé z vlaku
1959 Krzyz walecznych
1958 Eroica

TV seriály

1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Pokój 107 (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog X (E10)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
1984 Lato lesnych ludzi (TV seriál)
Popielec (TV seriál)
Trzy mlyny (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Spisek (E07)
další epizody (9)
1979 Doktor Murek (TV seriál)
W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)
Ślad na ziemi (TV seriál)
1976 Vojáci svobody (TV seriál)
1973 Cesty statečných (TV seriál)
Droga (TV seriál)
1972 Cesta za úsměv (TV seriál)
1970 Wakacje z duchami (TV seriál)
Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Domů (S03E05)
Brána (S03E04)
Tiergarten (S03E03)
další epizody (4)
1969 0:1 do poločasu (TV seriál)
Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Daleká hlídka (S02E08)
Vysoká vlna (S02E07)
Sázka na smrt (S02E05)
1965 Barbara i Jan (TV seriál)
Podziemny front (TV seriál)
1964 Kapitan Sowa na tropie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace