foto

Joel J. Richard

  • nar. 13.4.1976 (43 let)
    Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 John Wick 3
Triple Threat
2018 Billionaire Boys Club
Class Assignment
2017 John Wick 2
2016 No Evil
2014 Hard Sun
John Wick
2013 Beyond the Mat
Compound Fracture
2011 Divination
2009 George's Intervention
The Slammin' Salmon
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2006 Rytmus života
2005 Mezi světy
2004 Nightshadows

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
LIPSTICK (S02E02)
KUDOVE (S02E01)
Yes (S01E22)
další epizody (13)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Quantico (S01E10)
Guilty (S01E09)
další epizody (11)
2013 Ravenswood (TV seriál)
2007 Fallen (TV seriál)

Dokumentární

2011 Sci-fi vizionáři (TV seriál)
2007 300, The: Fact or Fiction?
2006 Mario's Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace