foto

Zofia Merle

  • nar. 30.3.1938 (79 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Piksele
2007 Ryś
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2002 Chopin: Touha po lásce
Den cvoka
Wszyscy swieci (TV film)
1998 Feuerreiter
1997 Nocne Graffiti
1995 Dama kameliowa (TV film)
Deborah
1994 Auf Wiedersehen Amerika
1993 Balanga
Dwa ksiezyce
1992 Kawalerskie zycie na obczyznie
Naprawdę krótki film o miłości, zabijaniu i jeszcze jednym przykazaniu
Vše na čem záleží
1991 Panny i wdowy
Rozmowy kontrolowane
1990 Janka (TV film)
1989 Kramarz
Prywatne niebo (TV film)
Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
Pan Kaňka ve vesmíru
Sonata marymoncka
Tabu
1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
1986 Big Bang (TV film)
Hřišníkovy soukromé paměti
1984 Tajemnica starego ogrodu
1983 Jesli sie odnajdziemy
1982 Niech cie odleci mara
1981 Maskot
1980 Na wlasna prosbe
1979 Skradziona kolekcja
1978 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
Pohřeb cvrčka
1975 Noci a dny
1973 Sedláci
1971 Hon na štěstí
Milion za Laure
1970 Nowy
1969 Rzeczpospolita babska
1968 Pozarowisko (TV film)
1967 Czesc, kapitanie (TV film)
Kochajmy syrenki
1966 Katastrofa
Ktokolwiek wie...
Szyfry
1965 Buty (TV film)
1964 Agnieszka 46
1962 Jada goscie, jada

TV seriály

1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1992 Bonne chance Frenchie (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Przygrywka (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1965 Barbara i Jan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace