foto

Zofia Merle

  • nar. 30.3.1938 (83 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Piksele
2007 Ryś
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2003 Casus Belli
2002 Chopin: Touha po lásce
Den cvoka
Wszyscy swieci (TV film)
2000 Odwrócona góra albo film pod strasznym tytułem
1998 Feuerreiter
1997 Nocne graffiti
1995 Dama kameliowa (TV film)
Deborah
1994 Auf Wiedersehen Amerika
1993 Dwa księżyce
Mejdan
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
Naprawdę krótki film o miłości, zabijaniu i jeszcze jednym przykazaniu
Vše na čem záleží
1991 Kontrolované hovory
Panny i wdowy
1990 Janka (TV film)
1989 Kramarz
Prywatne niebo (TV film)
Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
Pan Kaňka ve vesmíru
Sonata marymoncka
Tabu
1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
1986 Big Bang (TV film)
Hřišníkovy soukromé paměti
1984 Tajemnica starego ogrodu
1983 Jesli sie odnajdziemy
1982 Niech cie odleci mara
1981 Maskot
1980 Na wlasna prosbe
1979 Skradziona kolekcja
1978 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
Pohřeb cvrčka
1975 Noci a dny
1973 Sedláci
1971 Hon na štěstí
Milion za Laure
1970 Nowy
1969 Rzeczpospolita babska
1968 Pozarowisko (TV film)
1967 Czesc, kapitanie (TV film)
Kochajmy syrenki
1966 Katastrofa
Kdo by cokoliv věděl
Szyfry
1965 Buty (TV film)
1964 Agnieszka 46
1962 Jada goscie, jada

TV seriály

2009 Niania (TV seriál)
Ślub, cz. 2 (S08E08)
2008 Agentki (TV seriál)
Super fura czyli poważny problem (E06)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Powiedz dzieciom dobranoc (S01E05)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Milionerzy (S02E09)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Końcowy bilans (S04E34)
Rozwiane nadzieje (S04E23)
Kawalerski wyskok (S04E22)
další epizody (11)
2001 Buła i spóła (TV seriál)
Ożenek (S01E04)
Graczykowie (TV seriál)
Mamusia (S06E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieoczekiwane wiadomości (S03E36)
Internetowe uczucie (S03E34)
Szczęście za kratami (S03E33)
další epizody (23)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Ukryte marzenia (S02E25)
Żołnierska decyzja (S02E23)
Matczyna miłość (S02E22)
další epizody (23)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Proca Amora (S03E04)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Przegrane zdrowie (S01E29)
Zdążyć przed czasem (S01E26)
Zaskakująca diagnoza (S01E25)
další epizody (8)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1992 Bonne chance Frenchie (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Wesele (E08)
1982 Předehra (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1965 Barbara i Jan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky