foto

Juha Kukkonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lapin kesä
Pieniä suuria valheita
2016 Alma de Sant Pere
2015 Orkesteri: The Everlast (TV film)
2013 Hevoshullu
Keikka
Laulu ennen sammumista (studentský film)
Nuoren Wertherin jäljillä
2012 Miesten välisiä keskusteluja
Miss Blue Jeans
Tak to chodí (studentský film)
2011 Pussikaljaelokuva
2009 Have a Nice Weekend
2008 Totuus vai tehtävä (studentský film)
2007 Sanaton sopimus (TV film)
2006 Suden arvoitus
Viimeinen sätkä (studentský film)
2004 Juoksuhaudantie
Kiltin yön lahjat (TV film)
Výrobna dospělých
2001 Onnenpeli 2001 (studentský film)
Řeka
1999 Rakastin epätoivoista naista
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Pala valkoista marmoria (TV film)
Vita nuova (studentský film)
1996 Ratapenkan ruusu (studentský film)
1995 Lähtö (studentský film)
Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2019 Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Avioerot on tehty taivaassa (E01)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (10)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Tehdas (TV seriál)
Hyvä ihminen (S01E03)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Todennäköisin syin (E08)
Syytä epäillä (E07)
Kuoleman askelmerkit (E06)
další epizody (8)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Joulukalenteri (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Rauma (E10)
Seinäjoki (E09)
Kokkola (E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Albatrossi
Hyvästi ja näkemiin
Iltasoitto
Kärppiä ja ihmisiä
Lapin kesä
Laulujen laulu
Simpauttajat

TV seriály

2001 Itse valtiaat (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Kokkola (E08)
Oulu (E07)
Rovaniemi (E06)
další epizody (6)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Pieniä suuria valheita
2013 Keikka

Dokumentární

2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Rauma (E10)
Seinäjoki (E09)
Kokkola (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
1999 Ugrilampaat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace