foto

Leonard Pietraszak

  • nar. 6.11.1936 (84 let)
    Bydhošť, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Den žen
2011 Noc plná zázraků
1998 Złoto dezerterów
1996 Joannina dobrodružství
1993 Do widzenia wczoraj
Strašný sen
1989 Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
1988 Trójkat bermudzki
1987 Kingsajz
1986 ESD
Kronika milostných nehod
1984 Vabank II
1983 Marynia
Szczesliwy brzeg
1982 Danton
Epitaf pro královnu
Klamczucha
1981 Vabank
1979 Klucznik (TV film)
1978 Do krwi ostatniej...
1977 Klara i Angelika (TV film)
1976 Jiná než ostatní
Krótka podróz (TV film)
Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
Pouto z minulosti
1975 Linia
W te dni przedwiosenne
1974 Brzydkie kaczatko (TV film)
Gniazdo
1973 Buleczka
Profesor na drodze (TV film)
1972 150 na godzinę
1969 Vše na prodej
1966 Kdo by cokoliv věděl
Zawsze w niedziele
1963 Červené barety
1962 Komedianty

TV seriály

2009 39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (26)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Katastrofa (S01E12)
Korzenie (S01E11)
další epizody (13)
2006 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Królowa Bona (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
1978 Rodina Polanieckých (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
1973 Cesty statečných (TV seriál)
Czterdziestolatek (TV seriál)
1969 Gniewko, syn rybaka (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Heslo (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky