foto

Tomasz Stockinger

  • nar. 23.2.1955 (65 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
1996 Pestka
1993 Saatana pisar
Szwadron
1983 Der Aufenthalt
Léta dvacátá, léta třicátá
1981 Boldyn
Czwartki ubogich
Mastičkář
Milosc ci wszystko wybaczy
1979 Godzina 'W'
1978 Bez umrtvení
Sto koni do stu brzegów

TV seriály

2013 Czas honoru (TV seriál)
Starzy znajomi (S06E03)
Prosty wybór (S06E02)
Wezwanie (S06E01)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (4)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1977 Układ krążenia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky