foto

Jerzy Bończak

  • nar. 29.7.1949 (70 let)
    Bieżuń, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan T.
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
Od úplňku do úplňku
2011 Varšavská bitva 1920
2009 Druhá strana mince
2008 Warsaw Dark
2007 Taxi A
2006 Dublerzy
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 1409
Emilia
2001 Homme des foules, L'
Kameleon
Tryumf pana Kleksa
2000 Odwrócona góra albo film pod strasznym tytułem
1999 Ohněm a mečem
1998 Amok
1997 Pułapka
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
Wirus
1995 Nic směšného
1994 El detective y la muerte
Oczy niebieskie
Polska śmierć
1993 Czlowiek z...
Dwa księżyce
Goodbye Rockefeller
1992 Psi
1991 3 dny bez rozsudku
Enfants du vent, Les
Kontrolované hovory
Niech zyje milosc
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Zlodziej (TV film)
1989 Konsul
Po wlasnym pogrzebie (TV film)
Umění milovat
Urodzony po raz trzeci (TV film)
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
1987 Misja specjalna
Wielki wóz (TV film)
1985 Cesty pana Kaňky
Fucha
W starym dworku, czyli niepodleglosc trójkatów
1983 Fachowiec (TV film)
Filip z konopi
Velký hráč
1981 Maskot
Milosc ci wszystko wybaczy
1980 Olimpiada 40
Wyrok smierci
1978 Uprostřed nočního ticha
1977 Palace Hotel
Rebus
1976 Mazepa
1974 Konec prázdnin
Zločin bez masky

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Twarze, maski, mordy (S02E01)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przemiana (S15E03)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
2010 Nowa (TV seriál)
Nowe życie (E11)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
Każdy ma romans (S02E09)
další epizody (17)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
1988 Mistr a Markétka (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Spisek (E07)
další epizody (8)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)

Dokumentární

2018 BLOK. (TV seriál)
Film (E02)
1983 Senzace 20. století (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky