foto

Jerzy Bończak

  • nar. 29.7.1949 (69 let)
    Bieżuń, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
Od úplňku do úplňku
2011 Varšavská bitva 1920
2009 Druhá strana mince
2008 Warsaw Dark
2007 Taxi A
2006 Dublerzy
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 1409
Emilia
2001 Homme des foules, L'
Kameleon
Tryumf pana Kleksa
1999 Ohněm a mečem
1998 Amok
1997 Pułapka
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
Wirus
1995 Nic směšného
1994 El detective y la muerte
Oczy niebieskie
Polska śmierć
1993 Czlowiek z...
Dwa księżyce
Goodbye Rockefeller
1992 Psi
1991 Enfants du vent, Les
Niech zyje milosc
Rozmowy kontrolowane
Trzy dni bez wyroku
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Zlodziej (TV film)
1989 Konsul
Po wlasnym pogrzebie (TV film)
Umění milovat
Urodzony po raz trzeci (TV film)
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
1987 Misja specjalna
Wielki wóz (TV film)
1985 Cesty pana Kaňky
Fucha
W starym dworku, czyli niepodleglosc trójkatów
1983 Fachowiec (TV film)
Filip z konopi
Velký hráč
1981 Maskot
Milosc ci wszystko wybaczy
1980 Olimpiada 40
Wyrok smierci
1979 Uprostřed nočního ticha
1977 Palace Hotel
Rebus
1976 Mazepa
1974 Konec prázdnin
Zločin bez masky

TV seriály

2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)

Dokumentární

2018 BLOK. (TV seriál)
Film (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace