foto

Jeff Cutter

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Eli
Sněží, sněží...
2016 Pařba o Vánocích
Ulice Cloverfield 10
2014 Kdo věří na lásku
2012 Yellow
2011 Catch .44
Locke & Key (TV film)
2010 Noční můra v Elm Street
2009 Orphan
2006 Gang v útoku
2005 Rhythm City Volume One: Caught Up
The Work of Director Mark Romanek (video kompilace)
2003 Naked Hotel (TV film)

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
The Name of the Game (S01E01)
2015 The Whispers (TV seriál)
X Marks the Spot (E01)
2009 Kings (TV seriál)
Goliath (E01)

Hudební videoklipy

2006 Ashlee Simpson - Invisible (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky