foto

Jeff Cutter

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Eli
Sněží, sněží...
2016 Pařba o Vánocích
Ulice Cloverfield 10
2014 Kdo věří na lásku
2012 Yellow
2011 Catch .44
Locke & Key (TV film)
2010 Noční můra v Elm Street
2009 Orphan
2006 Gang v útoku
2005 Rhythm City Volume One: Caught Up
2003 Naked Hotel (TV film)

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
The Name of the Game (S01E01)
2015 The Whispers (TV seriál)
X Marks the Spot (E01)
2009 Kings (TV seriál)
Goliath (E01)

Hudební videoklipy

2006 Ashlee Simpson - Invisible (hudební videoklip)

Video kompilace

2005 The Work of Director Mark Romanek (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky