foto

Camilo Froideval

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Cómplices
2015 Las Aparicio
2013 Mrtvé hodiny
Příšerný vlasy
2011 El chico que miente
2009 Día naranja
2007 Pohlednice z Leningradu
2005 Bodas de oro (TV film)

TV seriály

2021 Druhá matka (TV seriál)
Monarca (TV seriál)
Kat (S02E08)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E07)
Odhalení (S02E06)
další epizody (8)
Luis Miguel: La Serie (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2020 Selena: Cesta ke slávě (TV seriál)
Dame un beso (S01E02)
Splněný sen (S01E01)
Květinový dům (TV seriál)
PETÚNIE (symbol prohnanosti) (S03E01)
2019 Monarca (TV seriál)
Sklizeň (S01E10)
Jidáš (S01E09)
Pomsta Tzitzimitlů (S01E08)
další epizody (10)
Květinový dům (TV seriál)
RŮŽE (symbol jednoty) (S02E01)
2018 Luis Miguel: La Serie (TV seriál)
Nemůžeš mě nechat být (S01E13)
Už mi neříkej (S01E12)
Marcela (S01E11)
další epizody (13)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
A jeho smrt oplakávat budou všechny národy (S02E13)
Třetí část moře se proměnila v krev (S02E12)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
další epizody (13)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Ztracený ráj (S01E13)
Odpusť nám naše viny (S01E12)
Vyvolená (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2017 Un filósofo en la arena

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky