foto

Ann Magnuson

  • nar. 4.1.1956 (62 let)
    Charleston, West Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pinebox
2015 When I Live My Life Over Again
2011 Small Pond
2006 Náš dům (TV film)
2004 Open House
2003 Live Freaky Die Freaky
Martha Graham žije
Svět podle Lelanda
2002 Groovenians, The (TV film)
Úkryt
2001 Night at the Golden Eagle
Stát se hvězdou
Šílenec
2000 Housebound
Láska a sex
1999 Milenci na horách
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Malí válečníci
1997 Dívka snů
Levitation
Láska na druhý dotek
1996 Předtím a potom
The Munsters' Scary Little Christmas (TV film)
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Pancéřová holka
Sounds Dangerous
1994 Jasné nebezpečí
Plavčík
1990 Hledá se láska
1989 Proč Italové nepoužívají gril?
1988 Jimmy Reardon
Tequila Sunrise
1987 Chlap na míru
Power, Passion and Murder (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's (TV film)
The Critical Years
1986 Sleepwalk
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1984 Perfect Strangers
1983 Hlad
Vortex

TV seriály

2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Excess Animus (S03E07)
další epizody (5)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sbohem, Grace (S04E24)
2007 Americký táta (TV seriál)
I Can't Stan You (S03E17)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlna zločinu (S03E07)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Damian Cromwell's Postcards from America (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1984 Alive From Off Center (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mansfield 66/67
2011 Jobriath A.D.
2010 Arias with a Twist
Blank City
2005 TV Party
2003 Night Bites: Women and Their Vampires (TV film)
Whether You Like It or Not: The Story of Hedwig
1989 Heavy Petting
1988 Mondo New York
1987 Vandemonium Plus (TV film)

TV pořady

1988 Sunday Night (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace