foto

Patricia André

  • nar. 29.10.1979 (41 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Léto v Portugalsku (TV film)
Na rádiových vlnách
2011 Até Onde?
Je m'appelle Bernadette
2010 Marginais
2004 Kiss Me
Ševelící pobřeží
2002 Ruy Blas (TV film)
1992 Poslední potopení

TV seriály

2011 Anjo Meu (TV seriál)
Maternidade (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)

Dokumentární

2019 La Belle Noise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky