foto

Pierre Léon

  • nar. 11.11.1959 (59 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 Deux Rémi, deux
2013 Par exemple, Electre
2008 L'Idiot
2007 Guillaume et les sortilèges
2006 Octobre
2001 Adolescent, L'
1962 Der Hausmeister (divadelní záznam)

Dokumentární

2011 Biette

Scenáristická filmografie

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2006 Le Brahmane du Komintern

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky