foto

Michael McIntyre

  • nar. 21.2.1976 (43 let)
    Merton, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Happy and Glorious Live
2012 Michael McIntyre: Showtime
2009 Michael McIntyre: Hello Wembley!
2008 Michael McIntyre: Live & Laughing
1984 Bloodbath at the House of Death

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Diamond Queen (TV seriál)
2011 Dynamo: Neuvěřitelný kouzelník (TV seriál) - a.z.
2003 Imagine (TV seriál) - a.z.
2001 I Love 1990's (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2011 Comic Relief: Red Nose Day 2011 (TV pořad)
The BRIT Awards 2011 (TV pořad)
2010 Royal Variety Performance 2010, The (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Británie má talent (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 3 Minute Wonder (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2002 Top Gear 2010 (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky