foto

Serena Varghese

  • nar. 10.10.1981 (39 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dreamer
2010 Loups=Garous
2006 Otošimono
2003 Where's the Party Yaar?
1998 Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness

TV seriály

2010 Angel Beats! (TV seriál)
2009 Canaan (TV seriál)
Needless (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Devil May Cry (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
2004 Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky