foto

Erich Kästner

  • nar. 23.2.1899
    Drážďany, Sasko, Německá říše
  • zem. 29.7.1974 (75 let)
    Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Luisa a Lotka (TV film) - kniha
2010 Hurá do Afriky! - kniha
2007 Luisa a Lotka - kniha
2003 Létající třída - kniha
Poem - Ich setzte den Fuss in die Luft, und sie trug (Hilde Domin) - kniha
2001 Emil a detektivové - kniha
1999 Kulička a Toník - kniha
1998 Past na rodiče - kniha
1994 Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen - kniha
1989 Parent Trap III (TV film) - kniha
Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film) - kniha
Verschwundene Miniatur, Die (TV film) - kniha
1986 Parent Trap II (TV film) - kniha
1980 Fabian - kniha
1974 Drei Männer im Schnee - kniha
1973 Das fliegende Klassenzimmer - kniha
1969 Konference zvířat - kniha
1964 Emil a detektivové - kniha
1961 The Parent Trap - kniha
1957 Salzburger Geschichten - kniha
1955 Drei Männer im Schnee - kniha
1954 Das fliegende Klassenzimmer - kniha
Die verschwundene Miniatur - kniha
Emil und die Detektive - kniha
1953 Pünktchen und Anton - kniha
Twice Upon a Time - kniha
1950 Luisa a Lotka - kniha
1943 Der kleine Grenzverkehr - kniha
Svěřuji ti svou ženu - kniha
1941 My kluci - kniha
1938 Paradise for Three - kniha
1936 Tři muži ve sněhu - kniha
1935 Emil and the Detectives - kniha
1931 Dann schon lieber Lebertran - kniha
Ekel, Das - kniha
Emil a detektivové - kniha

TV seriály

1954 Disneyland (TV seriál) - kniha

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad) - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1970 Die 13 Monate (TV film)
1955 Drei Männer im Schnee
1954 Das fliegende Klassenzimmer

Dokumentární

2016 Erich Kästner - Das andere Ich (TV film) - a.z.

TV pořady

1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace