foto

Edward Faulkner

  • nar. 29.2.1932 (87 let)
    Lexington, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Elf Sparkle and the Special Red Dress (TV film)
2009 Elf Sparkle Meets Christmas the Horse (TV film)
2003 Horká půda (TV film)
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
1975 Log of the Black Pearl, The (TV film)
Stowaway to the Moon (TV film)
1974 Florida Connection, The
Ride in a Pink Car
1972 Man, The (TV film)
Now You See Him, Now You Don't
The Night Stalker (TV film)
1971 Chlupatý poradce
Scandalous John
Something Big
1970 Intruders, The (TV film)
John Chisum
Night Chase (TV film)
Rio Lobo
Triangle
Ztracený let (TV film)
1969 Daddy's Gone A-Hunting
Hang Your Hat On the Wind
Neporažení
1968 Bojovníci s peklem
Nobody's Perfect
The Shakiest Gun in the West
Zelené barety
1967 The Ballad Of Josie
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
The Navy vs. the Night Monsters
1965 Jak zabít svou ženu
Seržant Deadhead
Shenandoah
Tickle Me
1964 Kisses for My President
1963 McLintock!
1962 Horizontal Lieutenant, The
1961 The Little Shepherd of Kingdom Come
1960 G.I. Blues

TV seriály

1975 Mobile One (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
1963 The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace