foto

Chuck Roberson

  • nar. 10.5.1919
    Shannon, Clay County, Texas, USA
  • zem. 8.6.1988 (69 let)
    Bakersfield, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 99 and 44/100% Dead
McQ
1973 Cahill, U. S. marshal
1971 Velký Jake
1970 John Chisum
Rio Lobo
1969 Neporažení
1968 Bojovníci s peklem
Lovci skalpů
Zelené barety
1967 Válečný vůz
Vítejte do Zlých časů
1966 Daniel Boone: Frontier Trail Rider
El Dorado
Nevada Smith
Smoky
1965 Black Spurs
Dívka ze Západu
Honáci
Naslepo
Synové Katie Elderové
1964 Hrdinové bez kalhot
Mail Order Bride
Podzim Čejenů
1963 Chodba šoků
Donovanův útes
McLintock!
1962 Jak byl dobyt Západ
Merillovi záškodníci
Muž, který zastřelil Liberty Valance
1961 Dva jeli spolu
1960 Alamo
Sergeant Rutledge
Spartakus
1959 Nádherná země
Rio Bravo
1958 Muž ze Západu
Velká země
1957 Křídla orlů
Letící šíp
Noční přepadení
The Hired Gun
Čtyřicet pušek
1956 Král a čtyři královny
Red Sundown
Sedm mužů na zabití
Stopaři
The Forest Ranger (TV film)
Ukradený vlak
1955 Správní chlapi
Ten Wanted Men
The Prodigal
The Rawhide Years
The Second Greatest Sex
Timberjack
1954 Jubilee Trail
Osamělý pistolník
Sign of the Pagan
Vzdálená země
1953 Calamity Jane
Cow Country
Dobyvatelé sedmi moří
Hannah Lee: An American Primitive
Hondo
Opasek na pistole
1952 Blackbeard, the Pirate
Buffalo Bill in Tomahawk Territory
Cattle Town
Indian Uprising
Poslední rodeo
The Blazing Forest
1951 Cattle Drive
Fort Dodge Stampede
Oh! Susanna
Ridin' the Outlaw Trail
The Last Outpost
1950 Bandit Queen
Cow Town
Frontier Outpost
Hills of Oklahoma
Lightning Guns
Outcasts of Black Mesa
Rio Grande
The Capture
Trail of the Rustlers
Winchester '73
1949 Haunted Trails
Hellfire
Stampede
The Fighting Kentuckian
The James Brothers of Missouri
Western Renegades
1948 Albuquerque
California Firebrand
Homicide for Three
Last of the Wild Horses
The Arizona Ranger
The Gallant Legion
Wake of the Red Witch
1947 Calendar Girl
Jesse James Rides Again
Song of Scheherazade
The Flame
1946 Plainsman and the Lady

TV seriály

1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cowboy G-Men (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Atom Man Vs. Superman (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace