foto

Glenn Corbett

  • nar. 17.8.1933
    El Monte, California, USA
  • zem. 16.1.1993 (59 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Temná síla
1980 Stunts Unlimited (TV film)
1976 Bitva o Midway
Law of the Land (TV film)
Nashville Girl
1975 Log of the Black Pearl, The (TV film)
1974 Ride in a Pink Car
1973 Egan (TV film)
Tatort - Tote Taube in der Beethovenstraße (TV film)
The Stranger (TV film)
1971 Velký Jake
1970 John Chisum
1969 City Beneath the Sea (TV film)
Guns in the Heather
This Savage Land (TV film)
1965 Shenandoah
1962 Pirates of Blood River, The
1961 Homicidal
1960 All the Young Men
Man on a String
Mountain Road, The
1959 The Crimson Kimono

TV seriály

1983 Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Escape (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Dr. Simon Locke (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Proměna (S02E02)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace