foto

Dorothy Adams

  • nar. 8.1.1900
    Hannah, North Dakota, USA
  • zem. 16.3.1988 (88 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Peeper
1974 Virginia Hill Story, The (TV film)
1969 Dobří a špatní hoši
1960 Z terasy
1958 Gunman's Walk
Unwed Mother
Velká země
1957 Cesta za záchranou
Hot Rod Rumble
Nezapomenutelná láska
The Buckskin Lady
1956 Boj o čas
Desatero přikázání
Johnny Concho
Muž v šedém flanelovém obleku
These Wilder Years
Three for Jamie Dawn
Zabíjení
1955 Many Rivers to Cross
The Prodigal
1954 Není nad showbyznys
1952 Carrie
Fort Osage
Jet Job
Největší představení na světě
The Winning Team
1951 Home Town Story
The First Legion
1950 Montana
Paid in Full
The Cariboo Trail
The Jackpot
The Outriders
1949 Down to the Sea in Ships
Not Wanted
Samson & Dalila
1948 He Walked by Night
Sitting Pretty
The Sainted Sisters
1947 Neporažená
That's My Man
The Foxes of Harrow
The Trouble with Women
1946 Boy and His Dog, A
Miss Susie Slagle's
Nejlepší léta našeho života
Nocturne
O.S.S.
Sentimental Journey
The Inner Circle
1945 Captain Eddie
Circumstantial Evidence
Keep Your Powder Dry
Padlý anděl
Phantoms, Inc.
The Falcon in San Francisco
1944 Bathing Beauty
Dark Shadows
Když jsi odešel
Laura
1943 Bílá legie
O, My Darling Clementine
1942 Dr. Gillespie's New Assistant
Joe Smith, American
Lady Gangster
The Gay Sisters
1941 Affectionately Yours
Back Street
Bedtime Story
Glamour Boy
Highway West
Kráska z Nového Orleánsu
One Foot in Heaven
Serenáda za úsměv
The Devil Commands
The Shepherd of the Hills
Tobacco Road
Whistling in the Dark
1940 Babies for Sale
Cross-Country Romance
Dr. Christian Meets the Women
Lucky Partners
Nobody's Children
The Fight for Life
Untamed
We Who Are Young
1939 A Child Is Born
Career
Disputed Passage
Mickey the Kid
Ninočka
On Borrowed Time
One Against the World
Svobodná matka
Tajemný případ dr. Kildarea
The Women
1938 Broadway Musketeers
Condemned Women
Crime Ring
1931 Pulling a Bone

TV seriály

1974 Apple's Way (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Dust (S02E12)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Annie Oakley (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Bible: Nový zákon (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace