foto

Martyn Friend

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Inspektor Rebus II.- Jména mrtvých (TV film)
2004 Stephen Fry's Shorts (TV film)
2003 Zimní slunovrat (TV film)
2001 Svatba za všechny peníze (TV film)
2000 Inspektor Rebus: Apoštol (TV film)
1996 Konce (TV film)
1987 Slečna Marpleová: Vlak z Paddingtonu (TV film)
1986 All Passion Spent (TV film)

TV seriály

2006 Afterlife (TV seriál)
Mind the Bugs Don't Bite (S02E06)
Mirrorball (S02E05)
Your Hand in Mine (S02E04)
2005 Afterlife (TV seriál)
Sleeping with the Dead (S01E05)
Misdirection (S01E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
DDU (TV seriál)
1998 Making the Cut (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Summer's Lease (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
Drummonds (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1982 Shackleton (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky