foto

Rick Jason

  • nar. 21.5.1923
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.10.2000 (77 let)
    Moorpark, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1988 Zamilovaný porotce
1983 Šósecu Jošida gakkó
1982 Partneři
1979 Best Place to Be, The (TV film)
1977 Love and the Midnight Auto Supply
Ningen no šómei
1976 The Witch Who Came from the Sea
1975 Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Time for Love, A
1971 Day of the Wolves, The
1970 Pritza Hagdola, Ha-
Prudence and the Chief (TV film)
1969 Color Me Dead
Monk, The (TV film)
1968 Teppo denraiki
1958 Fountain of Youth, The (TV film)
Rx for Murder
Sierra Baron
1957 The Wayward Bus
1956 The Lieutenant Wore Skirts
1954 The Saracen Blade
This Is My Love
1953 Sombrero

TV seriály

1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
Všichni tu mluví! (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 Pursuit (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Stories of the Century (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1974 Time for Love, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace