foto

Baptiste Lecaplain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 La Monnaie de leur pièce
Les Ex
2016 Dieumerci
La Folle Histoire de Max et Léon
2015 Les dissociés
2014 Le beau monde
Le sourire du pompier
Libre et assoupi
2012 Nous York

TV seriály

2017 Calls (TV seriál)
2016 Dead Landes (TV seriál)
2013 Enfin te voilà! (TV seriál)
2012 Strictement platonique (TV seriál)
2011 Bref (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Quotidien (TV pořad)
2015 Le Ce Soir Show (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Comment ça va bien! (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace