foto

Stefan Unterberger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Opa wird Papa (TV film)
Polizeiruf 110 - Starke Schultern (TV film)
Tatort - Schlangengrube (TV film)
Tatort - Treibjagd (TV film)
2016 Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
Polizeiruf 110 – Der Preis der Freiheit (TV film)
2015 Grzimek (TV film)
2012 Ježíš mě miluje
Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
2011 Der kalte Himmel (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2009 Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders (TV film)
2008 Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
Lilys Geheimnis (TV film)
Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Willkommen zuhause (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Spurlos verschwunden (TV film)
Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
Stará láska nerezaví (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2004 Besser als Schule
Experiment Bootcamp (TV film)
2003 Na dně propasti (TV film)

TV seriály

2017 Über die Grenze (TV seriál)
Gesetzlos (E02)
Alles auf eine Karte (E01)
Bella Block (TV seriál)
Stille Wasser (E37)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Nathalie (E67)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Ein Ex zum Knutschen (E08)
Glücklich allein (E06)
Magic Moments (E03)
další epizody (4)
Doc Meets Dorf (TV seriál)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
No konečně! Dítě s Markem (S03E07)
Auvajs! Pád z kariérního žebříčku (S03E06)
další epizody (4)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky