foto

Jiří Vaněk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Rosa & Dara a jejich velké prázdninové dobrodružství

TV seriály

2018 Štafl (TV seriál)
Pěkně postaru (E09)
Noční jízda (E08)
Petiční stánek (E07)
další epizody (8)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nabídka, která se neodmítá (S02E03)
Kytarový blues (S01E35)
Láska na grilu (S01E32)
další epizody (11)
Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství (TV seriál)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
V týlu nepřítele (S03E28)
Šmejdi znovu na scéně (S03E27)
Nedobří lidé ještě žijí (S03E26)
další epizody (24)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Konečný krach (S01E29)
Vesnice prolhaných (S01E28)
Josefčin styl (S01E25)
další epizody (6)
PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (16)
2012 Helena (TV seriál)
Svoboda (S01E12)
Zápas (S01E07)
Přesčas (S01E03)
2011 Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Snad to vyjde příště (S02E20)
Francouzská restaurace (S02E19)
další epizody (10)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Bejk (S02E08)
Sbohem, Káhiro (S02E07)
další epizody (9)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
další epizody (14)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (16)

Dokumentární

2017 Národní klenoty (TV seriál)
Žatec - Zelené zlato (S02E03)
2012 Národní klenoty (TV seriál)
Kroměříž - plynutí času (S01E04)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Štafl (TV seriál)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2010 Plevel v české krajině (TV film)
2005 Cesty a scestí Jizerských hor (TV film)
2002 Proměny (ne)vkusu (TV film)

TV pořady

2009 Ukaž se!!! (TV pořad)
2008 Retro (TV pořad)
Suďte je! (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2017 Policie v akci (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace