foto

Vladimír Holloš

  • nar. 10.3.1941 (79 let)
    Žilina, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Útěk do Budína
1999 Zločin (TV film)
1998 Opojenie z premeny (TV film)
1994 Duchovo nájomné (TV film)
Spoveď (TV film)
1993 Anděl milosrdenství
Posledný cocktail (TV film)
Výsluch (TV film)
1992 Rozprávky z Hollywoodu (TV film)
Ľudožrúti (TV film)
1991 Lorenzaccio (TV film)
1990 V rannej hmle
1989 Chodník cez Dunaj (TV film)
1988 Mesto Anatol (TV film)
Štek
1987 Mahulena, zlatá panna
Miliónový chlap (TV film)
1984 Král Drozdí brada
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
1983 Monika a pes (TV film)
1982 Chuť vody (TV film)
Pavilón šeliem
1980 Karline manželstvá
Malý zelený špión
1979 Ako listy jedného stromu (TV film)
Postav dom, zasaď strom
1976 Cesta domov (TV film)
1975 Aj z úcty sa dá prepadnúť
Poškolák (TV film)
Vkusné obliekanie mládeže
1969 Symetrála

TV seriály

2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Naděje umírá poslední (E05)
Neúnosné břemeno svobody (E04)
další epizody (6)
1982 Život bez konca (TV seriál)
Leto 1917 (E05)
Leto 1916 (E04)
Leto 1914 (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

1989 Spievali u Pavarottiho
1988 Farebné snehy tatranské
Háďatko ovsené
1987 Prenos embryí
Puškin a Slovensko
1986 Boľavé desatiny
Pamiatková starostlivosť v ČSSR
1984 Svetom moje svetom (TV film)
Termálne kúpaliská
Tvorba a výstavba socialistického obytného prostredia
Tvorba socialistickej architektúry na Slovensku
1983 90 listov
Literárne múzeum A. S. Puškina v Brodzanoch
Žiarske premeny
1980 Coneco '80
S Lacom Chudíkom v Hronci
1979 Demagnetizácia valivých ložísk
Hra s neznámym obrazom (TV film)
Naše deti
1978 Bezpečnosť práce pri ťažbe surovín
Reportáž z ďalekej stavby
1977 Caricyn Stalingrad Volgograd
Komplexná čata
Lesné požiare
1976 Filmy v mesiaci ČSSP
Madit oil Super
Trasa Bratstvo
Záchrana podzemných vôd Žitného ostrova
1975 Miliardy kvapiek života
X. celoslovenské dožinky Nitra 1975
1974 Dožinky '74
Flóra Bratislava 1974
Hodiny života
Jarné dni Paríža
So SĽUKom o SĽUKu
Spevom letom svetom
Vatry na Dunaji
1973 Juríčkovci
Pieseň o Slovensku
1972 6,2
Chlieb v storakých podobách
Dlhá cesta
O mládeži '72
Odchov teliat
Vrcholky stromov
Východoslovenské kontrasty
1971 Hviezdy sú na dosah...
Kandidáti
Kto vidí do zrkadla?
Oceľová perspektíva
Vrútky - epizódy z histórie robotníckeho hnutia
Výstrely v Košútoch
Ľubochňa 1921
1970 Majstrovstvá sveta
Návšteva v Konstantinovke
Svedectvá
Vydýchnuť (TV film)
1969 Dožinky '69
Prvýkrát v Československu
1968 Fotografování obyvatel domu (studentský film)
Návšteva prezidenta