foto

Miroslav Hřebejk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2019 Případ dvou básníků (TV film)
Případ dvou manželek (TV film)
Případ dvou sester (TV film)
2017 Monstrum (TV film)
2016 Zločin v Polné (TV film)
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2004 Milenci a vrazi
2002 Únos domů
1999 Paní Piperová zasahuje (TV film)
1997 Cesta pustým lesem
1995 Má je pomsta
1994 Hrad z písku

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Mrtvý v síti (E10)
další epizody (12)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je modrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (16)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Sám doma IV. (S02E03)
Jako kočka a pes (S02E02)
Leasing (S02E01)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
Loupežníci (S02E04)
2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Souboj (E07)
Karneval (E06)
Pomoc (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2018 To byl můj život?? (TV seriál)
Navracení (E04)
Vynesení (E03)
Prohlédání (E02)
další epizody (4)
2015 Kdo neskáče, není Čech (TV seriál)
Sláva vítězům, čest poraženým (E07)
Ženy v útoku (E06)
Rozjaření (E05)
další epizody (7)
2007 Ghetto No. 1

Divadelní záznam

2013 Sheldon a jeho matka paní Levinová (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky