foto

Nicholas Campbell

  • nar. 24.3.1952 (67 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Defining Moments
The Performance
2017 Awakening the Zodiac
Never Steady, Never Still
Neverknock (TV film)
2016 I am Here
Ledaže
The Addition
2015 The Rainbow Kid
Unearthing
2014 Backcountry
Rocky Road (TV film)
2013 Algonquin
Cubicle Warriors
2012 Antiviral
2011 Goon
I'm Yours
2010 Unrivaled
Vánoce na ranči Heartland (TV film)
2009 Love & Savagery
Wake, A
2008 Angličan (TV film)
Jedno jako druhý
Přednosti života (TV film)
2007 14 Days in Paradise
2005 Těžká váha
2004 Life, The (TV film)
Siblings
2003 Harlequin 8 - Nezapomenutelná láska (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
2001 Prozacový národ
Turning Paige
Úplné odhalení
2000 Nový rok
Saint Jude
We All Fall Down
1999 New Waterford Girl
Vraždy s úsměvem (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
The Sleep Room
Válka v Zálivu (TV film)
Vášeň a zrada
1997 Bordertown Café
Boy's Club, The
Major Crime (TV film)
1996 Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
We the Jury (TV film)
1995 Butterbox Babies
Jungleground
Není větší lásky (TV film)
Tanec v temnotách (TV film)
1994 Bez soutěže
Deník Evelyn Lau (TV film)
Guitarman (TV film)
Lust of His Eyes, The (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1992 Split Images (TV film)
Stín vlka
1991 Nahý oběd
Shadows of the Past
Velké sousto
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
1987 Going Home
Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War (TV film)
Pink Chiquitas, The
Shades of Love: Champagne for Two
Vrah vedle nás
1986 Křižáci ulice
1985 Children of the Night (TV film)
Dark Horse (TV film)
Terminal Choice
Úplné šílenství
1983 Mrtvá zóna
1982 Killing 'em Softly
Love
Trapped
1981 Amatér
Dirty Tricks
July Group, The (TV film)
Just Jessie (TV film)
Yesterday
1980 Overkill: Skrz peklo do skutečnosti
1979 Fast Company
Mláďata
The Shape of Things to Come
1977 Agent, který mne miloval
Come Back, Little Sheba (TV film)
Příliš vzdálený most
1976 Přichází Satan!

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
2017 Bad Blood (TV seriál)
You Can Never Hold Back Spring (S01E06)
Šerifská hvězda (TV seriál)
Jack (S01E04)
Nový šerif (S01E01)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Insurance (S01E05)
Crossing the Line (S01E04)
Retention (S01E03)
další epizody (4)
Shoot the Messenger (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
V plamenech (S01E04)
2015 Orphan Black (TV seriál)
Formalized, Complex, and Costly (S03E03)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Dvě pravdy a jedna lež (S05E06)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Sarah (S03E09)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Bank Job (S01E09)
Městečko Haven (TV seriál)
Hříchy našich otců (S02E12)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
Karty jsou rozdány (S01E10)
další epizody (8)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krotký, krotký Západ (S02E01)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Who's George? (S01E05)
Hranice (TV seriál)
Less Than Kind (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Human Cargo (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a ta druhá (S01E07)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Rubáš (S03E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Insiders, The (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
A Matter of Balance (S02E15)

Dokumentární

1998 East Side Showdown
1992 In Desperate Battle: Normandy 1944 (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Boozecan

TV seriály

1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Dokumentární

1992 Stepping Razor: Red X

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace