foto

Michal Houdek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Decibely lásky
2005 Kousek nebe
2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
1997 Nejasná zpráva o konci světa
1995 Playgirls
Playgirls II
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Bestie (E10)
další epizody (7)
Kapitán Exner (TV seriál)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
Na dosah ruky - 1. část (E09)
Denár v dívčí dlani - 2. část (E06)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Pod asfaltem (S02E13)
Past (S02E12)
další epizody (14)
Přístav (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Mojito v trenýrkách (S04E10)
další epizody (8)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (38)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (8)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Recept na zajíčka (E23)
Pan Motýl (E22)
další epizody (24)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Uzavírání kapitol (S03E13)
Všechno je jinak (S03E12)
Výlety (S03E09)
další epizody (18)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
A co dál? (S01E10)
Všechno špatně (S01E09)
Školní lásky (S01E08)
další epizody (10)
Helena (TV seriál)
Zrádné větry (S01E14)
Nezvaný host (S01E13)
Svoboda (S01E12)
další epizody (14)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2005 Eden (TV seriál)
Zlatá karta (E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Requiem (E05)

Dokumentární

2009 Na cestě po Britských Panenských ostrovech (TV film)
2001 Hledači pevného bodu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace