foto

Jaromír Kallista

  • nar. 18.12.1939 (78 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Hmyz
2010 Přežít svůj život
2005 Šílení
2000 Otesánek
1996 Spiklenci slasti
1993 Lekce Faust
1977 Laterna Magika: Kouzelný cirkus (divadelní záznam)

Dokumentární

1990 Zmatek

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Arzenál (TV seriál)
Hra na schovávanou (E02)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1990 Zmatek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace