foto

Jaromír Kallista

  • nar. 18.12.1939 (81 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Hmyz
2010 Přežít svůj život
2005 Šílení
2000 Otesánek
1996 Spiklenci slasti
1994 Lekce Faust

Dokumentární

2020 Alchymická pec
1990 Zmatek 68

Hudební videoklipy

1988 Jiný druh lásky (hudební videoklip)

Divadelní záznam

1977 Laterna Magika: Kouzelný cirkus (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2020 Alchymická pec
2016 Arzenál (TV seriál)
Hra na schovávanou (E02)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1990 Zmatek 68

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky