foto

Charles 'Bud' Tingwell

  • nar. 3.1.1923
    Coogee, New South Wales, Austrálie
  • zem. 15.5.2009 (86 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Professor Pebbles
2006 Miscommunication
2000 Innocence
1984 Moje první žena
1982 Freedom

TV seriály

1978 Obviněn a na útěku (TV seriál)
1970 Čáryfuk (TV seriál)
Kouzelná lampa (S01E13)
Jedovatý jazyk (S01E12)
Čarodějův dům (S01E10)
další epizody (12)
1964 Beware of the Dog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace