foto

Anna Karczmarczyk

  • nar. 24.9.1991 (29 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighter
Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
Nigdy dobrze
Polityka
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Nie zostawiaj mnie
Serce nie sługa
Wonder Girls
2016 Pitbull: Nové pořádky
2015 Spravedlivý
Wkręceni 2
2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
2013 Život je úžasný
2012 Turysta
2010 Weekend
2009 Kočičky

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Siemandero! (S01E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Smażalnia (S18E11)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Bohater roku (S02E08)
Kryzys (S02E06)
další epizody (4)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (10)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Muzycy (S09E09)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Porwanie (E03)
2009 Przystań (TV seriál)
Po godzinach (E07)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky