foto

Nicolas Coster

  • nar. 3.12.1933 (85 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Con Man
2016 A Winter Rose
Chemical Cut
2015 Southside, The
2013 Dancing on a Dry Salt Lake
Pasadena
2009 Family of Four
Květinářka (TV film)
2008 Shadow on the Wall
1999 Blood Type
Love Happens
Miss Supreme Queen
1998 Úder svobody
1996 Příběh jednoho života (TV film)
Srdce na vlnách (TV film)
1994 Natural Selection (TV film)
1990 Betsyina svatba
Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 Incident na temné řece (TV film)
Jak se dostat na vysokou
1988 Kšeft za všechny prachy
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1983 M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
Princess Daisy (TV film)
Ryan's Four (TV film)
1981 Pronásledování D.B. Coopera
Rudí
1980 Blázni ve vězení
Miláčkové
Why Would I Lie?
Women's Room, The (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Elektrický jezdec
Friendly Fire (TV film)
Goldengirl
Just You and Me, Kid
Solitary Man, The (TV film)
1978 Long Journey Back (TV film)
Pomalý tanec ve velkoměstě
Smrtící kometa (TV film)
Velká finta
1977 Generál MacArthur
The Court-Martial of George Armstrong Custer (TV film)
1976 Všichni prezidentovi muži
1971 Sporting Club, The
1965 My Blood Runs Cold
1964 Light Fantastic
1955 City of Shadows
1954 The Outcast
1953 Titanic

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Navěky modrá (S04E10)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Volunteers (S04E02)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Confession (S02E01)
MacGyver (TV seriál)
Láska k bližnímu (S06E16)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Potomek (S03E16)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 Ryan's Four (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
The Butler Did It (A Bird in the Hand) (E03)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Word, The (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Somerset (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Our Private World (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace