foto

Frederick Worlock

  • nar. 14.12.1886
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.8.1973 (86 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Letiště
1968 Elizabeth the Queen (TV film)
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
The Baron's African War (TV film) - a.z.
1965 Podivné manželství
1963 Invincible Mr. Disraeli, The (TV film)
1962 Podezřelá bytná
1961 101 dalmatinů
1960 Spartakus
1959 Jet Over the Atlantic
1954 King Richard II (TV film)
1949 A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
1948 A Woman's Vengeance
Johanka z Arcu
Johnny Belinda
Lassie: Rodné stráně
Ruthless
The Woman in White
1947 Dvojí život
Last of the Redmen
Love from a Stranger
Singapore
The Imperfect Lady
The Lone Wolf in London
The Macomber Affair
Věčná Ambra
1946 Předehra k vraždě
Strach v nočním vlaku
The Locket
Vlčí žena v Londýně
1945 Captain Kidd
Dáma v zeleném
Náměstí kocoviny
Pursuit to Algiers
Scotland Yard Investigator
The Fatal Witness
The Picture of Dorian Gray
1944 O Velkou cenu
Secrets of Scotland Yard
The Lodger
Wing and a Prayer
1943 Air Raid Wardens
Appointment in Berlin
Jana Eyrová
London Blackout Murders
Madame Curie
Passport to Suez
Sahara
Secret Service in Darkest Africa
Sherlock Holmes Faces Death
Sherlock Holmes in Washington
The Mantrap
Thumbs Up
1942 Captains of the Clouds
Eagle Squadron
Keep 'Em Sailing
Madero of Mexico
Pacific Rendezvous
Pierre of the Plains
The Black Swan
V zajetí minulosti
1941 A Yank in the R.A.F.
Bylo jednou zelené údolí
Down in San Diego
Dr. Jekyll a pan Hyde
Free and Easy
Hudson's Bay
International Lady
Man Hunt
Rage in Heaven
1940 Cesta na severozápad
He Stayed for Breakfast
Moon Over Burma
Murder Over New York
Pán sedmi moří
South of Suez
Strange Cargo
The Earl of Chicago
1939 Balalaika
Lady of the Tropics
Miracles for Sale
The Story That Couldn't Be Printed
1928 Two Masters

TV seriály

1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Gulf Playhouse (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1943 Portrait of a Genius

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace