foto

Edward Judd

  • nar. 4.10.1932
    Šanghaj, Čína
  • zem. 24.2.2009 (76 let)
    Mitcham, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Kitchen Toto, The
1984 Frankenstein (TV film)
1983 Noční vlak k vraždě
Pes baskervillský (TV film)
1982 The Boys in Blue
1981 Early Days (TV film)
1979 Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
1976 Feelings
Neuvěřitelná Sarah
1973 Assassin
Because of the Cats (Niet voor de poezen)
The Vault of Horror
Šťastný to muž
1972 Divočina patří lvům
1971 Universal Soldier
1968 Její pomsta
1966 Island of Terror
1965 Invasion
Podivné manželství
1964 Dlouhé lodi Vikingů
První muži na Měsíci
1963 Mystery Submarine
The World Ten Times Over
Ukradené hodiny
1961 Den, kdy Země vzplanula
The Long and the Short and the Tall
1960 Betonová džungle
Potopte Bismarck!
The Challenge
The Shakedown
1959 Subway in the Sky
1958 Carry On Sergeant
I Was Monty's Double
Muž nahoře
No Safety Ahead
1956 X the Unknown
1954 Adventure in the Hopfields
The Good Die Young
1953 Large Rope, The
1948 Nebezpečné povolání
Pokusný králík
Small Voice, The

TV seriály

1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1983 Spooky (TV seriál)
1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
1978 Tycoon (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Člen klanu (S01E13)
1977 1990 (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
1959 Skyport (TV seriál)
The Man Who Finally Died (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace