foto

Wiktor Zborowski

  • nar. 10.1.1951 (70 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
Pan T.
Ptačí řeč
Černý Mercedes
2017 Přes kosti mrtvých
2015 Excentrici
Úsvit
2013 Kanadyjskie sukienki
2011 Och, Karol 2
Swieta krowa
2010 Mała matura 1947
Milion dolarów
Śluby panieńskie
2009 Menší zlo
2007 Ryś
2004 Cudownie ocalony (TV film)
2003 Staré báje vikingů
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
Ohněm a mečem
1998 Złoto dezerterów
1997 Darmozjad polski
1994 Oczy niebieskie
1993 Do widzenia wczoraj
Goodbye Rockefeller
1992 Dotek ruky
Kawalerskie życie na obczyźnie
Vše na čem záleží
1991 Kuchnia polska
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
Umění milovat
1988 I skrzypce przestaly grac
Není svatba jako svatba
1987 Misja specjalna
1986 C.k. dezertéři
Sekerezáda
1985 Milosc z listy przebojów
Žena v klobouku
1981 Maskot
1980 Dzień Wisły
Kontrakt (TV film)

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Zapletení (E01)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Pełzająca dyktatura (S02E08)
2016 Ranczo (TV seriál)
Dominator (S10E10)
Edukacyjne dylematy (S10E09)
Depresja Biskupa (S10E06)
další epizody (4)
2015 Ranczo (TV seriál)
Zamrożony kapitał (S09E10)
Nowe wyzwania (S09E01)
2014 Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nowatorska terapia (S08E06)
Radio Mamrot (S08E01)
2013 Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Czas konspiry (S07E11)
Potęga immunitetu (S07E02)
2012 Ranczo (TV seriál)
Szlifierze diamentów (S06E01)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Hela w opałach (TV seriál)
Awaria (S04E14)
Mała dorosła (S04E13)
Hela na celowniku (S04E10)
další epizody (5)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
další epizody (25)
2008 Agentki (TV seriál)
Sknerus czyli dziwni lokatorzy (E09)
Na kocią łapę (TV seriál)
Niania (TV seriál)
Konrad na zakręcie (S07E06)
Daleko od noszy (TV seriál)
Powrót właściciela (S09E14)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Wieczór w operze (S03E11)
Ranczo (TV seriál)
Honor parafii (S02E04)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
My Baby (TV seriál)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Piekielny Sylwester (E13)
Szopka Betlejemska (E12)
Morderczy leżak (E11)
další epizody (13)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Kolekcjonerzy (S01E12)
Daleko od noszy (TV seriál)
Najlepsze życzenia (S01E02)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Koty (E30)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1993 Wow (TV seriál)
1991 Kuchnia polska (TV seriál)
1984 Lato lesnych ludzi (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Wesele (E08)
1982 Jan Serce (TV seriál)