foto

Vaughn Taylor

  • nar. 22.2.1911
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 26.4.1983 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Eleanor and Franklin (TV film)
Tajný závod
1975 Daughters of Joshua Cabe Return, The (TV film)
1973 Brock's Last Case (TV film)
Set This Town on Fire (TV film)
1972 The Scarecrow (TV film)
1971 Million Dollar Duck, The
They Call It Murder (TV film)
1970 Balada o Cable Hogueovi
1969 My Dog, the Thief (TV film)
1968 Fever Heat
The Power
The Shakiest Gun in the West
1967 Chladnokrevně
Last Challenge, The
1966 Profesionálové
Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
1965 Dark Intruder
Zebra in the Kitchen
1964 The Unsinkable Molly Brown
Zbohatlíci
1963 Diamond Head
FBI Code 98
The Wheeler Dealers
1960 Hodiny odvahy
Psycho
The Plunderers
The Wizard of Baghdad
1959 Blue Denim
Warlock
1958 Andy Hardy Comes Home
Gunsmoke in Tucson
Kovboj
Kočka na rozpálené plechové střeše
Lineup
Mladí lvi
Party Girl
Screaming Mimi
1957 Sundown - město pomsty
This Could Be the Night
Vězeňský rock
1955 The Challenge (TV film)
1954 To by se mělo stát vám
1952 Back at the Front
1951 Francis Goes to the Races
Meet Danny Wilson
Up Front
1946 Mr. and Mrs. North (TV film)
1933 Picture Snatcher

TV seriály

1975 Mobile One (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Self-Improvement of Salvadore Ross (S05E16)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Incredible World of Horace Ford (S04E15)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Sing the Body Electric (S03E35)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Hathaways (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Still Valley (S03E11)
1960 Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Time Enough at Last (S01E08)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Stanley (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Johnny Jupiter (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Borden Show, The (TV seriál)
Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace