foto

Heikki Ahola

  • nar. 22.4.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Paratiisin lapset
1988 Petos

TV seriály

2005 Presidentit (TV seriál)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Näkemiin, näkemiin

Dokumentární

2017 Sex v lyžařském středisku
2007 Voikkaa
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film) - scénář, původní scénář
1994 Mikko & Ridge
1991 Suomalainen lyhytelokuva

Režijní filmografie

Filmy

1993 Näkemiin, näkemiin

Dokumentární

2017 Sex v lyžařském středisku
2007 Voikkaa
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1994 Mikko & Ridge
1991 Suomalainen lyhytelokuva

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1993 Näkemiin, näkemiin

Dokumentární

2017 Sex v lyžařském středisku
2005 Arkiston kätköissä (studentský film)
Keveys ja riemu (studentský film)
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1991 Suomalainen lyhytelokuva

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2007 Voikkaa
1994 Mikko & Ridge
1991 Suomalainen lyhytelokuva

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace