foto

Alice Bellagamba

  • nar. 1.11.1987 (31 let)
    Jesi, Marche, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le grida del silenzio
Vítej doma
2015 Pietro Mennea: La freccia del Sud (TV film)
Torno indietro e cambio vita
2013 Un fantastico via vai
2012 Marie z Nazaretu (TV film)
2010 Ritmo della vita, Il (TV film)

TV seriály

2012 Talent High School - Il sogno di Sofia (TV seriál)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2008 Anna e i cinque (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky