foto

Raymond Bailey

  • nar. 6.5.1904
    San Francisco, California, USA
  • zem. 15.4.1980 (75 let)
    Irvine, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 The Strongest Man in the World
1974 Herbie a stará dáma
1962 Five Weeks in a Balloon
1961 Roztržitý profesor
1960 Hodiny odvahy
Wake Me When It's Over
Z terasy
1959 Al Capone
1958 Chci žít!
Darby's Rangers
King Creole
Lafayette Escadrille
Lineup
No Time for Sergeants
The Space Children
Underwater Warrior
Vertigo
1957 Kapka krve
The Incredible Shrinking Man
1956 Congo Crossing
I've Lived Before
Outside the Law
The Girl He Left Behind
The Great American Pastime
Time Table
Všechny čluny na vodu
1955 Piknik
Tarantula
The Girl in the Red Velvet Swing
The Return Of Jack Slade
1954 Sabrina
1950 Kangaroo Kid, The
1949 The Girl from Jones Beach
1948 Embraceable You
1942 Male Animal, The
Mystery of Marie Roget
1941 A Man Betrayed
Sucker List
The People vs. Dr. Kildare
1940 Black Friday
Florian
Forgotten Girls
I Love You Again
Island of Doomed Men
The Green Hornet
The Secret Seven
You, the People
1939 Blackwell's Island
Bouřlivá dvacátá léta
Coast Guard
Daredevils of the Red Circle
Flight at Midnight
Hell's Kitchen
I Stole a Million
Invisible Stripes
Made for Each Other
S.O.S. Tidal Wave
Sabotage
Secret Service of the Air
The Adventures of Jane Arden
They All Come Out
Woman Doctor

TV seriály

1964 The Twilight Zone (TV seriál)
From Agnes - With Love (S05E20)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
A Piece of the Action (S01E01)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Back There (S02E13)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
My Sister Eileen (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Escape Clause (S01E06)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2005 Paul Henning & The Hillbillies - a.z.

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace