foto

Douglas Hodge

  • nar. 25.2.1960 (58 let)
    Plymouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beirut
Jonathan
Rudá volavka
2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
Tulipánová horečka
Wanderland
2013 Diana
2012 Bert & Dickie
2010 Robin Hood
2009 Pád do tmy 2
2007 Mansfieldské panství (TV film)
2006 Scény z partnerského života
2004 Jarmark marnosti
2001 Russian Bride, The (TV film)
Červené barety (TV film)
2000 Law, The (TV film)
1999 Shockers: Dance (TV film)
1998 Scold's Bridle, The (TV film)
1997 Rules of Engagement (TV film)
1996 Hollow Reed
True Love (TV film)
1995 Bliss (TV film)
Saigon Baby
To se může stát i tobě (TV film)
1994 Open Fire (TV film)
1993 Proces
1991 Buddy's Song
1989 Burziáni
Diamantové lebky
1988 Poslední tanec Salome

TV seriály

2018 Jak prosté (TV seriál)
Our Time Is Up (S06E04)
2017 Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
Erupting in Murder (S06E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Black Museum (S04E06)
2016 Falling Water (TV seriál)
Three Half Blind Mice (S01E07)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Penny Dreadful (TV seriál)
Nejlítější šelma (S03E06)
Tento svět jest naším peklem (S03E05)
Zlo a dobro v jedno jsou (S03E03)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Tracks (S07E12)
2015 Penny Dreadful (TV seriál)
A byli nepřáteli (S02E10)
A samo peklo mým jediným soupeřem (S02E09)
Memento Mori (S02E08)
další epizody (8)
2012 Secret State (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
2010 Skins (TV seriál)
JJ (S04E06)
2009 Unforgiven (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
1997 Nezvaní hosté (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Fatal Inversion, A (TV seriál)
1989 Behaving Badly (TV seriál)
Capital City (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace