foto

Stacey Oristano

  • nar. 6.5.1980 (39 let)
    Arlington, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Low Low
2018 Doe
Surviving Theater 9
Waterlily Jaguar
2017 Shockwave
2014 Osudná předtucha (TV film)
2013 Crazy Kind of Love
2010 PSA: An Important Message from Women EVERYWHERE

TV seriály

2018 Shameless (TV seriál)
Sleepwalking (S08E12)
A Gallagher Pedicure (S08E11)
Church of Gay Jesus (S08E10)
další epizody (4)
Chirurgové (TV seriál)
Anybody Have a Map? (S15E07)
Flowers Grow Out of My Grave (S15E06)
Gut Feeling (S15E03)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
Summer (E03)
2012 Bunheads (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Smyslová paměť (S06E14)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vlak na věčnost (S09E22)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Ghost Hunt (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace