foto

Kimberley Sustad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Morning Show Mysteries: Death by Design (TV film)
Sense, Sensibility & Snowmen (TV film)
2018 Sladko-slaná láska (TV film)
Záhady Emmy Fieldingové: Staré křivdy (TV film)
2017 Cyklostezka k lásce (TV film)
2016 All Things Valentine (TV film)
Hearts of Christmas (TV film)
2015 The Gourmet Detective (TV film)
2014 A Bit of Bad Luck
The Nine Lives of Christmas (TV film)
2013 Baby Sellers (TV film)
Po proudu
Štěňata v akci
2012 A Bride for Christmas (TV film)
2011 Thunderballs (TV film)

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
The Wunderkind (S01E05)
Unspeakable (TV seriál)
Compensation (1988–1993) (E05)
Heat-Treatment (1984–1985) (E03)
Contraction (1983–1984) (E02)
další epizody (4)
2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol Omega (S03E10)
David (S03E09)
Archive (S03E08)
další epizody (7)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
Poe Way Out (S02E11)
2013 Motiv (TV seriál)
Falešné doznání (S01E09)
Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Truths (S02E06)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Clarence Montgomery (E10)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Truth (E08)
Fear of Flying (E03)
The New World (E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky