foto

Peter Lindholm

  • nar. 12.1.1960 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Kam jsme kdysi šli
2008 Kolmistaan
2007 Matka
Muisti
Åäö
2001 Drakarna över Helsingfors
1996 Isältä pojalle
1994 Anita
1991 Caprice Classic (TV film)
1988 Raseri
1986 Kill City
1985 Tappavat sekunnit

TV seriály

2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Betoni kukkii (S01E03)
další epizody (4)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
Nortia (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)

Dokumentární

2010 Unelma yhdelle (TV seriál)
2005 Borgåmått

TV pořady

2006 Suo (TV pořad)
2003 TIE (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Anita
1989 Papírová hvězda
1987 Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
1986 Kill City

Dokumentární

2008 Kestääkö rakkaus (TV film)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2003 Nainen kedolla (TV film)
1996 Isältä pojalle
1994 Anita

TV seriály

2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
1996 Nortia (TV seriál)

Dokumentární

2005 Borgåmått

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Kolmistaan
2001 Drakarna över Helsingfors
1996 Isältä pojalle
1994 Anita
1991 Caprice Classic (TV film)
1988 Raseri
1986 Kill City
1985 Tappavat sekunnit

TV seriály

1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)

Dokumentární

2010 Unelma yhdelle (TV seriál)
2005 Borgåmått

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Kill City

Host

TV pořady

2005 Venla 2004 (TV pořad)
2001 Pop-komissio (TV pořad)
1997 Turkka & Turkka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky