foto

Bernard Le Coq

  • nar. 25.9.1950 (68 let)
    Le Blanc, Ille-et-Vilaine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christ(Off)
J'ai perdu Albert
2017 C'est beau la vie quand on y pense
Daddy Cool
2016 Frères à demi (TV film)
2015 Au revoir... et à bientôt! (TV film)
2013 La dernière campagne (TV film)
Rouge sang (TV film)
2012 Bratr a sestra (TV film)
Kapitál
Moje dvě lásky (TV film)
2011 Bonheur des Dupré, Le (TV film)
Dobývání moci
Fotr na inzerát
I love Perigord (TV film)
Isabelle disparue (TV film)
Le temps du silence (TV film)
Une vie française (TV film)
2010 Comment va la douleur? (TV film)
Streamfield, les carnets noirs
V comme Vian (TV film)
2009 La Grande Vie
Růžový a černý
Slepý, ale jen trochu (TV film)
2008 Désobéir (Aristides de Sousa Mendes) (TV film)
L'Affaire Bruay-en-Artois (TV film)
2007 Année suivante, L'
L'affaire Ben Barka (TV film)
Marié(s) ou presque
Qui va à la chasse (TV film)
Vent mauvais
Čekání na lásku (TV film)
2006 GAL
L'Occitanienne
Svět se nezboří (TV film)
Vive la bombe! (TV film)
2005 Le Premier jour
S.A.C.: Des hommes dans l'ombre (TV film)
Utajený
Vous êtes libre? (TV film)
Černá skříňka
Šťastné a Veselé
2004 Družička
Fuite de Monsieur Monde, La (TV film)
L'abbaye du revoir (TV film)
Pourquoi (pas) le Brésil
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
Jedna vila pro dva (TV film)
Květ zla
Un fils de notre temps (TV film)
2002 Ferrari pro dva (TV film)
Féroce
Nebe na dosah
Y a pas d'âge pour s'aimer (TV film)
2001 Nana (TV film)
Se souvenir des belles choses
Un ange
Vzorný pár (TV film)
Y'a pas d'âge pour s'aimer (TV film)
2000 Canne de mon père, La (TV film)
Mémoires en fuite (TV film)
Taule, La
1998 Clone, Le
Mraky
Restons groupés
École de la chair, L'
1997 Bouge!
Jeunesse
La Cité des alouettes (TV film)
Ledový statek (TV film)
Mauvaises affaires (TV film)
1996 17 ans et des poussières (TV film)
Berjac: Coup de maître (TV film)
Berjac: Coup de théâtre (TV film)
C'est jamais loin
Folle de moi (TV film)
Kapitán Conan
Můj pasák
1995 Muži a ženy mohou být spolu šťastni... (TV film)
1994 Elles ne pensent qu'à ça !
Vengeances (TV film)
Vlastenci
1993 Amok
Galopin, Le (TV film)
1991 Van Gogh
1990 Feu sur le candidat
1989 Thank You Satan
1988 Gros coeurs
1987 La reine de la jungle (TV film)
1986 Comme un poisson sans bicyclette (TV film)
Force du destin, La (TV film)
1984 Jeans tonic
1983 Tout le monde peut se tromper
1982 Emmenez-moi au théâtre: L'étrangleur s'excite (TV film)
1981 Faut tuer Birgit Haas, Il
La chèvre d'or (TV film)
Un chien de saison (TV film)
1980 Hlava nebo orel
Lundi (TV film)
T'inquiète pas, ça se soigne
Tři muži na zabití
1979 Doktor
Troisième couteau, Le (TV film)
Útěk do bezpečí
1978 Chaussette surprise
Franc-tireur, Le (TV film)
Photo-souvenir (TV film)
Páni ouřadové (TV film)
Temps d'une république: Le bord de la mer (TV film)
1977 Diable dans la boîte, Le
Esprit de suite (TV film)
1975 C'est dur pour tout le monde
La Bulle
Vous ne l'emporterez pas au paradis
1974 Comme un pot de fraises!
Mariage
1973 Domovník
Gang des otages, Le
Spálené stodoly
1972 César a Rosalie
Les feux de la chandeleur
1970 Du soleil plein les yeux
La Liberté en croupe
1969 Faites donc plaisir aux amis
Honte de la famille, La
1968 Béru et ces dames
La leçon particulière
1967 Senzační prázdniny

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
2016 Innocente (TV seriál)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
Où es-tu? (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
1999 Destin des Steenfort, Le (TV seriál)
1993 La fièvre de l'après-midi (TV seriál)
Velké vlny (TV seriál)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1989 Panique aux Caraïbes (TV seriál)
1986 Bague au doigt, La (TV seriál)
1985 Clémence Aletti (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)

Dokumentární

2014 La fabuleuse histoire de Monsieur Riquet
Lundi en histoires (TV seriál)

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace