foto

Timo Sohlberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2006 Mogadishu Avenue
Muuttuuko ihminen
2004 55 min. puheaikaa (TV film)
Väärät kengät (TV film)
1999 Lapinpoika (TV film)
Talossa on Saatana (TV film)
1997 The Joyboys Story
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
1993 Veera Vee ja peto (TV film)

TV seriály

2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (12)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Perhe (S02E03)
Pelko (S02E02)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ja syyllinen olet sinä (S01E02)
Omilla poluilla (S01E01)
Juurikasvua (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Savuna ilmaan (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2006 Osasto 5 (TV seriál)
Juhlatunnelmaa (E12)
Kehityskonsultti (E11)
Ennen kuolemaa (E10)
další epizody (7)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Joulu (E12)
Granu (E11)
Pormestari (E10)
další epizody (12)
Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Pakkohoitoa (E04)
Samuli S. Katajan syndrooma (E03)
další epizody (5)
2004 Me Stallarit (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
Ranuan kummit (TV seriál)
2002 Sänky (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)

Dokumentární

1991 Mari menee kouluun
Mbalax!
1985 Jyväskylän Suurajot 1985

TV pořady

2008 6pack (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky