foto

Jarmo Koski

  • nar. 2.7.1951 (69 let)
    Imatra, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Heiffati rallaa, heiffati hei
2010 Muumi ja punainen pyrstötähti
2008 Bouřlivák
Muumi ja vaarallinen juhannus
2006 Pimeää vasten (studentský film)
Seppo Goes Shakespeare (TV film)
1991 Uppo-Nalle
1990 Kiertotähden keisari
1989 Kultainen koskelo (TV film)
1987 Majuri Jätkä (studentský film)
Vapaus (TV film)
1986 Hirtettyjen kettujen metsä

TV seriály

1999 Salatut elämät (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Vanki (E05)
Syntymäpäivät (E01)
Kotikatu (TV seriál)
Suloinen myrkynkeittäjä (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Yllätys (S01E11)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Sankari (E03)
1991 Joulukalenteri (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1985 Uskottu mies (TV seriál)
1980 Caru (TV seriál)

Dokumentární

2019 Fram
2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Rauma (E10)
1997 Mafia ja minä
1991 Technicolormies - a.z.
1987 Tänään päiväkodissa

Host

TV pořady

2016 Sinulle on postia (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Salatut elämät 10 v (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky