foto

Edyta Jungowska

  • nar. 1.2.1966 (54 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jsem
2004 Cudownie ocalony (TV film)
2003 Tělo
2001 100 minut prázdnin (TV film)
1999 Operacja "Koza"
1998 Złoto dezerterów
1997 Ciemna strona Wenus
Musisz życ
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
1990 W środku Europy (TV film)
1989 Poslední zvonění

TV seriály

2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
W zdrowym ciele... (S22E07)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2007 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (10)
2006 My Baby (TV seriál)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 35 (S02E35)
Episode 32 (S02E32)
Episode 30 (S02E30)
další epizody (45)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Alkoholik (E10)
Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 13 (E13)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky